Nieuws

Privéwoning heeft aandacht voor licht én privacy

Licht, ruimte en openheid, maar toch nog een goed bewaakte privacy? Het is mogelijk. Een L-vormige woning met een binnenpatio ligt midden in de bosrijke omgeving van Keerbergen. Terwijl de bewoners kunnen genieten van een zicht op de natuur, worden priemende blikken tegengehouden.

terbinafin stada diagnose.site terbinafin 1a pharma

Hoewel de villa veel aandacht heeft voor het binnenbrengen van ruimte en licht, behoudt het toch de privacy van de bewoners. De opgetrokken muren beschermen tegen glurende blikken van wandelaars en voorbijrijdende wagens.

Met een uiterst strak ontwerp is het zwarte gebouw een streling voor het oog. Het gebouw biedt een aangenaam contrast met de bosrijke omgeving. De moderne binnenpatio vormt een bijkomend rustgevend element in de vormgeving van het gebouw. 

Door traditionele materialen te combineren met moderne technieken is het gebouw een uitstekende referentie voor iedereen die een modern huis met een inherent rustiek karakter wil bouwen. De kleine voortuin vormt een barrière tussen de aangrenzende straat en de voorgevel. 

loratadin hexal loratadin dosering barn loratadin eller cetirizin
 
HVC Architecten
HVC Architecten
HVC Architecten
HVC Architecten
HVC Architecten
HVC Architecten