Laatste nieuws:

HVC Architecten en Wijsch Multiprofessionele Architectenvennootschap slaan handen in elkaar

HVC Architecten met kantoren in Hasselt en Keerbergen en Wijsch Multiprofessionele Architectenvennootschap uit Leuven (Wilsele) gaan intens samenwerken. HVC Architecten is meer dan 30 jaar een gevestigde waarde in het segment van bedrijfsgebouwen. Wijsch is al twee decennia gespecialiseerd in de uitvoering van complexere bouwprojecten. Beide architectenbureaus kunnen samen buigen op talrijke referentieprojecten.

 

Frank Tack (HVC Architecten) en Torsten Schoonaert (Wijsch) waren geruime tijd partner van de respectievelijke kantoren. Zij zetten nu samen hun schouders onder de twee architectenbureaus. De oorspronkelijke oprichters van HVC Architecten, Rik Van Com en Rik Helsen en de medeoprichter van Wijsch, Jan Wijckmans, blijven wel aan boord om de continuïteit te garanderen. Ze zullen met hun ervaring en expertise het groeiend team verder ondersteunen. 

 

Frank Tack en Torsten Schoonaert: “We kennen allebei het reilen en zeilen van beide bureaus. Zowel Wijsch als HVC Architecten blijven hun eigen identiteit behouden en we zetten de activiteiten gewoon verder. De synergie die zal ontstaan door de intense uitwisseling van kennis zal een next step zijn. Hierdoor zal HVC Architecten en Wijsch in de toekomst nog beter in staat zijn om hun klanten efficiënter én met nog meer know-how van dienst te zijn.

 

Rik Van Com en Rik Helsen: “We blijven wel allebei aan boord. Dus er verandert niets aan de dagelijkse werking zowel binnen het kantoor als met de klanten. Er zal een nieuwe frisse wind waaien door de samenwerking met Wijsch die alle partijen ten goede zal komen.” 

 

Frank Tack en Torsten Schoonaert: “Door deze nieuwe dynamiek kunnen we nieuwe wegen bewandelen. We blijven werken met een horizontale structuur. Dat is misschien wat atypisch in onze sector. Maar de ambitie is om te blijven groeien.