Laatste nieuws:

Retailpark QC I opent de deuren

Op 7 juni opende we aan de Gouverneur Verwilghensingel in Hasselt een gloednieuw winkelcentrum met 10.000 m² vloeroppervlakte. 

Doel van dit project was om een aantal aan de binnenstad complementaire functies te groeperen op een goed bereikbare locatie aan de ring van Hasselt.
Het gebouwencomplex van 13.000 m2 bestaat uit een centraal atrium waarrond over verscheidene verdiepingen 7 winkelruimtes gespreid liggen (AH, Action, Jysk, enz…). Verder bevat het gebouwencomplex een indoor entertainment park met restaurant alsook diverse technische lokalen, kantoren, sociale ruimten voor ca. 175 personen, een los- en laadruimte op de verdieping, diverse technische ruimten en een ruime parking voor ca. 320 auto’s en 325 fietsen. De kenmerkende pure architectuur vormt een duidelijk herkenningspunt langsheen de ring. Het project werd toevertrouwd aan het bouwteam HVC Architecten / Willy Naessens. Als architectenbureau stroomlijnden we alle architecturale, technische, stabiliteit technische en milieuaspecten van het gebouw alsook de EPB en veiligheidscoördinatie.